Recieve YouTube error: "There was a problem with the network [400]" Android Mobile application

Showing 1-3 of 3 messages
Recieve YouTube error: "There was a problem with the network [400]" Android Mobile application NameTaken33 1/14/11 12:13 PM
When switching from an Android Applications that uses webView and the Intent function to watch YouTube videos with the YouTube app I receive a "There was a problem with the network [400]" error. There is no issue with the network, cause I am on wifi. See screenshot here:

http://img21.imageshack.us/img21/6258/86998558.png

2011-01-14
Edit: I can also exit and open the YouTube app and play videos just fine. I guess the question is...Why am I receiving this error with there is no issue with the network

2011-01-14
Update #2: With the help of an app called "Log Collector" I was able to figure it out. This is what it was spitting out:

01-14 14:45:16.561 I/ActivityManager(   93): Starting activity: Intent { act=android.intent.action.VIEW dat=vnd.youtube://http://www.youtube.com/watch?v=-DMaGmBib2E cmp=com.google.android.

youtube/.WatchActivity }
01-14 14:45:16.691 I/AudioHardwareQSD(   64): AUDIO_START: start kernel pcm_out driver.
01-14 14:45:16.691 W/AudioFlinger(   64): write blocked for 176 msecs, 1323 delayed writes, thread 0x155b0
01-14 14:45:16.921 E/YouTube (10839): Http error: request=[uri=[http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch?format=2%2C3%2C9], authToken=[null], content=[null]] status=[400] msg=[Bad Request]
01-14 14:45:16.942 W/YouTube (10839): Avoiding double logging of play end
01-14 14:45:16.942 E/YouTube (10839): Error loading video [request=uri=[http://gdata.youtube.com/feeds/api/videos/http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch?format=2%2C3%2C9], authToken=[null], content=[null]]
01-14 14:45:16.942 E/YouTube (10839): org.apache.http.client.HttpResponseException: Bad Request

--------

I just replaced the direct link to the video with just the video ID itself and it is working fine. Didn't delete this in-case anyone else runs into something like this.

Re: Recieve YouTube error: "There was a problem with the network [400]" Android Mobile application ivtec03 1/15/11 6:30 AM
Having the same problem
Re: Recieve YouTube error: "There was a problem with the network [400]" Android Mobile application NameTaken33 1/15/11 3:12 PM
Read all of the above. It explains what the issue was and what I did to resolve it.