Categories: Crawlen, indexeren en rangschikken :

Van welke Update ben Jij het Slachtoffer ? Parked Domains , Panda of Penquin , Unnatural Links ?

Showing 1-2 of 2 messages
Van welke Update ben Jij het Slachtoffer ? Parked Domains , Panda of Penquin , Unnatural Links ? Piet 4/28/12 8:48 AM
Als je website op 17-18 April opeens verdwenen was en nu weer terug is , werd je waarschijnlijk getroffen door een foutje in de Parked-Domain Update.

Als je website op 19 April opeens verdween, en niet meer terug kwam zou dat best aan Panda 3.5  kunnen liggen. Het probleem is dan de kwaliteit van je website: Lees meer: TIPS Panda 3.5

Als je website op 24-25 April kelderde, zou je website het slachtoffer kunnen zijn van de Penguin Update. Penguin is bedoeld om SPAMMENDE websites te weren uit de zoekresultaten.
(Cloaking, Hidden Text, Keyword Stuffing, Ultra Low Quality Content , etc)  Je kan een request indienen als je het er niet mee eens bent: Formulier ( maar of het echt  helpt ?)

Vanaf half maart verstuurt Google  meldingen over Onnatuurlijke Links NAAR je website, controleer je WMT om te zien of je zo'n melding hebt gehad.
Je kan dan wat gezakt zijn omdat die dubieuze links niet meer meetellen, of je kan zelfs een penalty hebben gekregen voor die Links vanaf "foute" websites en je zult aan de slag moeten om die foute links te vinden (o.a. WMT) en te verwijderen..
Re: Van welke Update ben Jij het Slachtoffer ? Parked Domains , Panda of Penquin , Unnatural Links ? Chris. 5/4/12 7:03 AM
Hey Piet,

Bedankt voor de samenvatting en de hulpbronnen. Voor het gemak hier ook nog de Nederlandstalige versie van de blogpost.

Groet,
Chris