Categories: Javaslatok és kérések :

Google Chrome telepítési hiba

Showing 1-4 of 4 messages
Google Chrome telepítési hiba catmother 4/25/12 10:56 AM
Telepíteni próbáltam (több helyről is) a Google Chrome-ot, de telepítés elkezésde után mindig ezt írja ki: "A letöltött file az ellenőrzés során hibásnak bizonyult". A google oldaláról is kétszer letöltöttem a legújabb verziót... Mi a rák lehet a kínja???

Re: Google Chrome telepítési hiba WSzP 4/25/12 11:46 AM
Vagy a letöltés során hibásodik meg a file (gyenge wifi, mobilnet, efféle), vagy valami vírus megpróbál beleírni. Hidd el, több millió embernek működik, így a hiba nálad van. 
Ha IE-vel próbálod letölteni, akkor talán töltsd le egy spéci letöltő programmal, vagy Firefoxban.
Re: Google Chrome telepítési hiba catmother 5/2/12 7:11 PM
Hát, Explorert azt nem használok, nem nagyon értékelem sokra... Firefox-szal töltöttem, nem is Wifi, mégcsak nem is mobilnet, hanem UPC. Amúgy már feladtam :) Egy progihoz kellett volna állítólag ez a böngésző, de kikerültem , és megoldottam. Köszi.
Re: Google Chrome telepítési hiba gravi_t 5/3/12 2:50 PM
catmother,

Azért hátha a jövőben még szükséged lesz rá, vagy csak ki akarod próbálni: a lenti linken letöltheted az ún. offline telepítőt:
Ez azért jó, mert a teljes telepítőfájlt letölti, így utána neked csak telepítened kell, nem kell netkapcsolat sem (persze a böngészéshez majd kell). Ellentétben a normál Chrome-telepítéssel, amikor telepítés közben tölti le a szükséged adatokat a netről.

Ha az offline telepítőt használod, akkor miután fenn van a Chrome, mindenképp kattints a csavarkulcs ikonra és utána a "Chrome névjegye" sorra: ez letölti az elérhető frissítéseket.