Categories: Troubleshooting and Bugs :

No Full-Text-Search? No Results when entering domain names?

Showing 1-4 of 4 messages
No Full-Text-Search? No Results when entering domain names? f_e 3/23/12 7:17 AM
Hi, 
i´ve set up a custom search engine to collect articles for research.  

But somehow, the results are lacking. 

1) I´ve added several products form amazon (via google marker, include "only this page"), but when i enter "amazon", there are no results
2) The CSE doesn´t  seem to perform a full-text search of the added documents. 

Help ist appreciated! 

Thanks,
Flo
Re: No Full-Text-Search? No Results when entering domain names? hxu-cse 3/23/12 4:35 PM
All of the urls you entered under the Sites page in your CSE control panel are included as "just this specific page".  So you CSE only includes those hundreds of individual urls.

You need to change those to url patterns, or change the attribute of the sites to "Include all pages whose address contains this URL".  You can do it by clicking the site url in the Sites page.
Re: No Full-Text-Search? No Results when entering domain names? f_e 3/24/12 6:16 AM
Thanks for your reply, 

All of the urls you entered under the Sites page in your CSE control panel are included as "just this specific page".  So you CSE only includes those hundreds of individual urls.
this is exactly what i want. 

but why does the search term "amazon" produce no results when i´ve added a site this way? 

Re: No Full-Text-Search? No Results when entering domain names? f_e 3/26/12 7:09 AM
Any ideas? 
Thank you!