Categories: Asynchronous Tracking Code Snippet :

GA not working on all sites with a particular template

Showing 1-5 of 5 messages
GA not working on all sites with a particular template edcmf 3/14/12 6:36 PM
I have set up GA several times,  but I am not an expert by a long shot.  It seems all my sites that are based on this one particular layout/setup are unable to report back to google.  Here are examples of sites not working.  wwww.babyunits.com and www.parentunits.com.  On the same hosting account I have www.showersham.com, but the code works on that one.  Can anyone please help me figure out what is conflicting with or stopping the GA snippet from reporting back on all my "units" sites.  Thank you much!
Best,
AB
Re: GA not working on all sites with a particular template Whims 3/16/12 7:27 AM
I'm not seeing any immediate errors with the tracking
How long ago did you setup the tracking?
Do you have any filters applied to the tracking profiles?
Re: GA not working on all sites with a particular template edcmf 3/16/12 7:35 AM
Thanks for the reply! I think i have determined it is a conflict with another script on the page. On petunits.com i moved the ga snippet out of the head and into the body and it seems to work now.  Would like to know exactly what the problem is -so maybe this new info makes it more apparent to you?  Thanks again for yor time.
AB
Re: GA not working on all sites with a particular template Whims 3/16/12 5:26 PM
I didnt look at petunits.com as it wasnt one of the ones you gave the url to in your initial post so a bit hard to compare.

Did petunits.com have the tracking code immediately before the closing </head> tag.. or was there other script after the ga tracking and then the closing </head> tag?
Re: GA not working on all sites with a particular template Whims 3/16/12 5:27 PM
keep in mind too.. ga tracking usually takes around 24hrs to start showing data once installed correctly..however on some platforms can take up to 72hrs