Google Produktfora

Stort fald i ranking - ingen manuel straf af webstedet iflg. google selv - men kan ikke rigtig se hvorfor webstedet er faldet??


agyaka May 4, 2012 7:21 AM
Posted in group: Webmasters

Categories: Crawling, indeksering og positionering :


Send svar
Flere handlinger for meddelelser
16.18 (mindre end et minut siden)
Jeg dybt mystificeret af >Penguin< opdateringen. Min tandlæges side er en højkvalitets side som har ganske få links pegende på sig - under 50 - og der er uhyggelig meget god information på hendes site - men hun faldt lige ca. 100 positioner eller der omkring i google indeks. På Bing som åbenbart stadigvæk kan lide kvalitet ligger hun nr. 5 på : tandlæge lyngby.
Kigger man på google serp for samme udtryk ligger der nogle utroligt ringe sider højt højt oppe i serpen. Undskyld men hvor klager man over googles søgekvalitet ? Er det her?

Der er INGEN - ekstra over optimering, ingen titletag keyword dilution, få links på hver side, ingen gemt tekst eller links, ingen doorways, forskellige title og description tags,  ingen footer eller sitewide links kun menuen,  ingen redirects, kun en fra kontakt webmail formularen tilbage til index når emailen er sendt, Ingen spam af ankertekster på eksterne links , ingen keyword stuffing osv jeg kan blive ved. Det er et rent site.

Så hvis der er nogle hajer her inde der ved hvad google har gang i og hvad jeg kan gøre for at få hendes site tilbage så vil jeg da gerne vide det - for jeg kan ikke se det.

Essensen her er at jeg da gerne vil gøre tingene i overensstemmelse med googles ønsker - hvilket så må resultere i at kvalitets websteder kommer pænt op i serpen - eller????
mvh