youtube videos are not playing at all.

Showing 1-24 of 24 messages
youtube videos are not playing at all. mareeeze 11/15/10 1:38 PM
When I want to view a video from my subscriptions, it won't play. It was working 3 days ago and all of a sudden I'm not able to view anything, it just says "cannot play video". I use wifi and alwys have used it. I don't have 3g beccause ihaent payed yet. Can anyone help?
Re: youtube videos are not playing at all. Andrew 9 11/16/10 6:49 AM
I am having the same problem! The error I get is "there was a problem while playing" New videos (3-4 days old) won't play but those uploaded earlier and some very short videos are playing fine. I tried to clear YouTube app cache and data but it didn't help. The problem persists on two HTC Hero 2.1 devices!
Re: youtube videos are not playing at all. Andrew 9 11/16/10 6:59 AM
I just checked and there is the same problem on a third Android 2.1 device!
Re: youtube videos are not playing at all. mareeeze 11/16/10 9:19 AM
its not working for wifi connections. i checked and saw if my brother was having the same problem but instead hes paying for the 3g and it works fine. i told him to connect to wifi and all of sudden youtube videos couldnt play on him
Re: youtube videos are not playing at all. Andrew 9 11/16/10 9:32 AM
Yes, videos can be played over 3G at lowest quality by default but as soon as I switch to HQ I get the same message "there was a problem while playing". So it looks like youtube servers won't process newly uploaded videos to proper "HQ" resolution.
Re: youtube videos are not playing at all. RaidenK 11/17/10 2:29 PM
I have the exact same issue. I can view them on my 3G at low quality but not in HQ. I use the HTC Hero, the T-Mobile version. Pretty frustrating because low quality is rubbish. Has been working fine ever since I got my phone quite a while ago so not sure what's going on; has a new Youtube update made the app incompatible for HQ?
Re: youtube videos are not playing at all. _Flex_ 11/18/10 1:12 PM
Exact same issue here on my Huawei U8220! Have found no solution and very little mention of it anywhere else!
I've tried installing the latest version of flash and different versions of youtube, still nothing helps.
If any one as solved this problem PLEASE help! Low quality youtube videos are virtually unwatchable!
Re: youtube videos are not playing at all. Weevle 11/18/10 6:07 PM
whats going on youtube?? no videos for mobile at all, theyre not streaming
Re: youtube videos are not playing at all. Andrew 9 11/19/10 3:15 PM
The thing I hate the most about manufacturers and their products is no support. BUMP!
Re: youtube videos are not playing at all. adzahmed89 11/20/10 4:33 PM
Wow!!! so many of these threads... Has anyone tried the factory reset yet?
I'm gonna try that soon on my HTC hero cos of the similar problem to me. I wanna know if someone else has tried it and has no good results in doing it?
Re: youtube videos are not playing at all. abby2712 11/20/10 8:44 PM
I'm having the same problem..I have a droid x....anyone have any clue on how to fix it..it's so frustrating can't watch any you tube video on your mobile phone...
Re: youtube videos are not playing at all. Rylake 11/22/10 10:10 PM
Same with my htc magic on 2.1. Youtube app version 1620.

Low quality plays fine. As soon as it goes to HQ (ie on wifi) the error comes up.

Please fix!
Re: youtube videos are not playing at all. teresaw 11/23/10 10:54 AM
Hi everyone,
We are aware of this issue and working hard to resolve this. I'll keep this thread updated when I have more information. Thanks for your patience!
~teresa
Re: youtube videos are not playing at all. teresaw 11/23/10 11:50 AM
Hey everyone,
For those on Android build 2.2, please download the latest app from Market (2.0.26) and try playing videos again. If not, try rebooting or resetting your phone like adzahmed89 suggested. 
~teresa
Re: youtube videos are not playing at all. bobjoeguy 11/24/10 4:33 PM
I factory resetted, it worked for a half an hour or so, and then stopped.  NO wifi, no 3g, no normal, no HQ, no nothing.  Just so you can see that it doesn't work at all for some people.
Re: youtube videos are not playing at all. groups-andrew 11/25/10 2:55 AM
Teresa, any suggestion for android 2.1 users? There is no update youtube client yet and version I'm running is 1.6.20 (E) and the error persist even on high speed wifi.
Re: youtube videos are not playing at all. CEBassilMD 11/26/10 8:43 AM
I also did a factory reset (for other reasons besides you tube issue).   Videos still don't work on moto droid.  I also downloaded the updated version from market, but still unable to view videos.
Re: youtube videos are not playing at all. teresaw 12/1/10 1:51 PM
Hi all,
There were a couple folks from a different thread (Andrew_9) that were able to play videos again starting last night. I hope that's the case for you as well. We're also implementing the option for you to retry playing a video in the next release of the Android app (which should be coming soon)! 

I'm not sure what the problem is for those on Android 2.1 -- for now I'd say your best options are to watch videos on low quality or watch videos on m.youtube.com from your browser (create a shortcut from your device's homepage). The mobile website also has an option to play videos in high quality.

Hope that helps,
~teresa
Re: youtube videos are not playing at all. Rylake 12/1/10 10:42 PM
It still does not work.

While I can appreciate that you are fixing thins in with the new app, what about all of us stuck on 2.1???
Re: youtube videos are not playing at all. groups-andrew 12/3/10 7:28 AM
Hello all,

Still not working today for me on wildfire, android 2.1.

What's odd that for most viewed videos 1 of 10 works and this 1 is showing up in HQ even when I deselected HQ in settings! Isn't this strange?
Re: youtube videos are not playing at all. KevinHK 12/10/10 12:45 AM
I updated Youtube today.  It didn't work at first, but it works fine after I restarted the phone. 
Re: youtube videos are not playing at all. t3dproductions 12/12/10 8:03 AM
should I restart the phone? the YouTube is not playing no videos. It was just working fine yesterday evening
Re: youtube videos are not playing at all. _Flex_ 12/13/10 9:57 AM
This issue has just magically gone away on my phone.
I think the issue must have been with YouTube as I did nothing regarding reinstalling or deleting cache.

I am running 2.1 with a ported version of the YouTube app designed for 2.2 on a Huawei u2880.
Re: youtube videos are not playing at all. groups-andrew 12/21/10 3:38 AM
After wildfire update to Android 2.2 I also updated Youtube app to 2.1.6 and works fine now.
More topics »