There is no sound on any video I play.

Showing 1-34 of 34 messages
There is no sound on any video I play. bleedingheart333 5/27/09 1:42 PM
I will type in a name of a song I wish to watch and it will load but there is no sound at all (yes my speakers are on) I will even turn them up all the way. They work on my itunes. I would really like to know what to do about this plz and thank you.
Re: There is no sound on any video I play. anmoose 5/27/09 4:04 PM
Check the volume control on your YouTube video player.
Re: There is no sound on any video I play. bleedingheart333 5/27/09 4:06 PM
Its all the way up I have already looked at it.
Re: There is no sound on any video I play. anmoose 5/27/09 4:54 PM
Does the sound work on other video websites?
Re: There is no sound on any video I play. stlcardsrule 5/27/09 6:05 PM
make sure the audio isn't blocked, and it may also be the video itself... odd.
Re: There is no sound on any video I play. thecoopstr 5/29/09 8:29 AM
My sound is gone also.  even though windows still chirps at me.  Other sites do not play sound.
Re: There is no sound on any video I play. bleedingheart333 5/29/09 10:57 AM
ya nothing will play sound only my itunes will.
Re: There is no sound on any video I play. BattlefieldDoktor 5/29/09 11:29 AM
Have you checked the info at the General Help Centere about this issue?
At http://www.google.com/support/youtube/bin/answer.py?hl=en&answer=58132 you can maybe find the solution. Make sure Wave is also activated in your sound settings (this was the reason at one of my friend's pc to have no audio on videos).
Re: There is no sound on any video I play. balla 6/3/09 2:34 PM
same this is soo annoying... and yeah i think everyones checked that link
Re: There is no sound on any video I play. bleedingheart333 6/7/09 1:24 PM
ya its still not working i cant hear anything this is really starting to bug me a lot and yes i tried the link it didn't work
Re: There is no sound on any video I play. bleedingheart333 6/8/09 4:34 PM
I talked to talk a friend of mine who did some work on my comp and he said that it is prob youtube cuz i can hear itunes
Re: There is no sound on any video I play. FatedStory 6/8/09 4:40 PM
It could be your sound card.
Re: There is no sound on any video I play. ebbixx 6/8/09 4:40 PM
Your computer can also mute programs separately.  If you are hearing sound from other websites then that might not be it, but if all websites are muted, check your mixer controls... they vary from OS to OS.  In Vista mine can be found by right clicking the speaker icon in the system tray, and selecting Open Volume Mixer.  Sometimes odd things happen (especially with Vista and other species of Windows, the Virus®).


Re: There is no sound on any video I play. bleedingheart333 6/15/09 5:25 PM
no its still not working =,=
Re: There is no sound on any video I play. bleedingheart333 6/30/09 5:57 PM
this is really bugging me it still is not working nothing is wrong with my comp my friend that works on my comp says that its youtube how do i tell them that something is wrong and know that they know about it?
Re: There is no sound on any video I play. anmoose 6/30/09 7:34 PM
Ummm... If there's nothing wrong with your computer, then why are you the only one not getting sound? Ask your friend the computer whiz if HE gets sound.
Re: There is no sound on any video I play. 4Quarters 7/10/09 8:19 PM
I am having the same problem, i have searched for a while but still nothing.
If i watch youtube on my laptop it will work, But on my desktop, only youtube videos will not play, all other sites will play sound along with video
On the youtube videos for this computer it seems as if ALL youtube videos have been marked by the copyright red x problem  so i cannot hear any videos
can anyone please help?
Re: There is no sound on any video I play. JULISSANZ 7/14/09 2:09 PM
I'm also having the same problem, any other website works, except for youtube
I was listening to it before but my husband logged in through another computer while I was listening to youtube. When I logged in again the volume was gone, the video still loads.
Anyone knows what might have happened?
thanks! :)
Re: There is no sound on any video I play. ebbixx 7/14/09 2:15 PM
When everything but YouTube has volume I usually find that the mute button was pushed on a YouTube video.  Double check that's not the cause first of all.  YouTube also preserves volume settings from session to session, so it could be that the volume is almost all the way down, rather than being fully muted.
Re: There is no sound on any video I play. arisuki 12/22/09 3:56 PM
I had the same issue, for me it was simply that I connected wrong the speakers on the cpu
I have quadraphonic sound, so with the speakers connected in the wrong way I only had sound on windows media player

hope it helped
Re: There is no sound on any video I play. aaronsinger 1/9/10 10:55 AM
Did you try using a different browser?

I am having this problem in Firefox, while iTunes and other audio apps were working; Firefox and Flash Player are up to date. Still not working.

Just tried using Google Chrome, and it's working fine.
Re: There is no sound on any video I play. mandyupyours 2/11/10 1:48 PM
I eventually solved this by right clicking on the main volume icon to get the mixer (bottom right of the lower task bar windows vista) and three volume options came up: speakers - windows sound and chrome. My chrome which I use to access YouTube was muted. It took me forever to diagnose!
Re: There is no sound on any video I play. mandyupyours 2/11/10 1:50 PM
Re: There is no sound on any video I play. aaronsinger 2/11/10 2:11 PM
Thanks for the suggestion, Mandy, but that doesn't seem to work, either. Sound works fine in Chrome; although browsers don't even come up as an option [under applications, my other apps do, though, oddly] in the Mixer.
Re: There is no sound on any video I play. Nick1976 2/11/10 3:20 PM
I have the same problem, basically haven't used youtube since I got Vista 2 years ago because of this problem, spend hours searching for a solution and found nothing that works. Thought I would pop in today to see anything new had come up but I see the same old comments and no solution so guess it's no Youtube for me.

All other sites play sound, including online radio, DVDs and CDs play fine. Only site that has no sound is youtube, go figure ?????
Re: There is no sound on any video I play. ebbixx 2/11/10 3:25 PM
Any chance you're using a 64-bit browser?
Re: There is no sound on any video I play. jhade23 2/22/10 4:03 AM
I had similar problems; it was working fine then I couldn't get audio off the youtube videos, but I got sound off other sites with audio including media players. After reading some of these entries I did make sure all my flashplayers and browsers were all up to date, which they were. Realizing it wasn't this was the issue, I went on to a video again, clicked on the mute button (which was the red crossed icon) on the video itself, then raised the volume bar above it and my sound returned. I thought I had tried this before, but I presume I did not raise the volume bar from lowest or mute levels. I checked on other links of youtube videos and now they are all playing again. Posting this if it will help you with the same.
Re: There is no sound on any video I play. Andromedust 3/3/10 2:02 PM
I have found that only SOME videos on You Tube won't play. Some of them I uploaded. The ones that DON'T play are ones I put up that were avi files, direct from a cheap cam. I have others I put up that I shot with a high def video cam and rendered in various formats...they ALL play. A friend of mine taped a musical event we had and I don't know what format he rendered the video in, but that doesn't play either.

MY CONCLUSION:

It has something to do with the way You Tube converts the videos into flash.
Re: There is no sound on any video I play. Andromedust 3/3/10 2:06 PM
I also just noticed that in my computer's sound control icon on the task bar, that the volume for the speakers is off the charts, but the YOUTUBE section has no sound, at all.

I think it's YOUTUBE.
Re: There is no sound on any video I play. ebbixx 3/3/10 2:40 PM
If it's a case-by-case basis, there are many formats that YouTube has trouble converting, but they try anyway.  For best results stick to the formats, containers and codecs YouTube recommends.  Otherwise, you're shooting craps.
Re: There is no sound on any video I play. rlt53 3/8/10 9:21 AM
I eventually solved this by right clicking on the main volume icon to get the mixer (bottom right of the lower task bar windows vista) and three volume options came up: speakers - windows sound and chrome. My chrome which I use to access YouTube was muted. It took me forever to diagnose!

Thanks, Mandy -- that solved my problem! For some odd reason, my Firefox sound was turned all the way down. Go figure.

Re: There is no sound on any video I play. organicals 3/26/10 12:25 PM
Encountered the same problem...YouTube videos would play without sound while other computer applications (i.e. Windows Media, iTunes) had perfect audio.  Checked all volume controls for computer and YouTube; all were working and adjusted appropriately.  Btw, I had been actively listening to videos on YouTube just hours before, minimized the program and came back to find the volume wasn't working.  By logging out of my account completely (completely meaning I signed out and signed back in by typing in my username and password and NOT allowing the browser to automatically load my account info), I was able to restore the audio.  Note: Make sure to close your browser once you log out of YouTube.  Restart your computer if you are able to and then open your browser and physically sign back in to YouTube.  Good luck!
Re: There is no sound on any video I play. Connie Yelp 5/12/10 9:22 PM
I see this problem with the sound not playing on the videos has already been addressed by many fans. I never had any problem posting on the videos and hearing the audio until youtube changed to this new uload format that we have to use now. WHEN ARE YOU GOING TO CORRECT THESE PROBLEMS? If so many are having trouble it can't be our PC's, it's the format youtube used, PLEASE correct these things.
Re: There is no sound on any video I play. diva42 5/17/10 8:28 PM
I have no audio in Firefox tonite this has been happening for at least the past couple of weeks intermittently, I do have audio in chrome.

I can sometimes get the audio by refreshing or going to another video but tonite no dice, I'm sure no one from googletube will read this so I'm wasting my time.
More topics »