All YouTube videos not loading

Showing 1-11 of 11 messages
All YouTube videos not loading Mattjsrules 9/5/09 12:10 PM
When I watch a YouTube video it won't load I have a fast Internet connection and I have waited like 10 minutes and it still won't load. I have tried different browsers and I have tried clearing cookies and all data. I have also tried 2 different computers. WHAT is going on?

2009-09-06
Ok well earlier today they started to load now they won't load at all anymore!


2009-09-07
Ok well every time this happens I have to keep on uninstalling and reinstalling flash player. this is my 3rd time now. 
Re: All YouTube videos not loading Mattjsrules 9/5/09 7:12 PM
Does anyone else have this problem as well? This has been happening for 1 day now and I still can't load videos!
Re: All YouTube videos not loading Mattjsrules 9/5/09 7:17 PM
Please HELP!
Re: All YouTube videos not loading Mattjsrules 9/5/09 7:27 PM
Everyone keeps saying YouTube videos load fine for them but I can't load any YouTube videos no matter what computer I use whether signed in or not!
Re: All YouTube videos not loading Rickbell7 9/6/09 3:29 AM
I must say that overall, YouTube videos are NOT loading up fine.  Some videos don't load at all for me.  But MOST videos I TRY to watch load up V-E-R-Y  S-L-O-W-L-Y.  Only a select few will load up in timely manner.  And most of those are from YT Partners.  This has been going on for many weeks around here.  It IS a YouTube problem; NOT a computer/connection problem.  All the other sites load up just fine.  It looks as if Google has no intention of repairing this issue either.  Sad...
Re: All YouTube videos not loading amyhood630 9/6/09 9:02 AM
Videos will not completely load for me either.  They all stop at 1:06.  I am running firefox 3.5
Re: All YouTube videos not loading Mattjsrules 9/6/09 4:54 PM
Re: All YouTube videos not loading Mattjsrules 9/6/09 5:23 PM
Re: All YouTube videos not loading pumpmar 10/10/09 3:07 AM
looks like its not just me, but this thread is a month old. it only started happening to me after my internet broke, now that its fixed this is happening. some videos work, most dont, when they dont a black screen appears where the video should be. on the ones that do work it wont let me post any comments and just sents me to the login page again. really dont know what to do
Re: All YouTube videos not loading emoiamgoaway 12/14/09 12:43 PM
Well the videos work. They just take like 4 or 5 minutes to load. Whats happening?
Re: All YouTube videos not loading emoiamgoaway 12/14/09 12:52 PM
Well some videos others wont load