Categories: Structured data & rich snippets :

Google authorship not working

Showing 1-5 of 5 messages
Google authorship not working Robert Went 6/16/13 8:42 AM
I've read the FAQs and searched the help center. 

I know there are many posts about this but nothing seems to work.

I recently moved all posts from search-friendly-web-design.com and 301'd them to their new urls. I have verified my email address and have the correct links on each page to my google plus profile.

Authorship was working on the old domain but it isn't on the new one.
When I try the testing tool I get the error

Automatically detected author name on webpage: Not Found.

But it also says that authorship is working for this webpage.

If I do a google site search on the domain nothing shows but in webmastertools author stats there are recorded impressions.

What is going on?

Re: Google authorship not working Robert Went 6/16/13 8:55 AM
Also, I recently moved an old plus profile to my current one using Google's migration tool.
All pages link to the new profile.
Re: Google authorship not working Grace Massa Langlois 6/16/13 3:53 PM
Looks like you got it verified.
Re: Google authorship not working Robert Went 6/16/13 4:21 PM
yeah, so why isn't it showing like it did before? Can it be doen to the fact it's not a headshot? It wasn't before and like I said, webmastertools is stating that it has been shown.
Re: Google authorship not working Grace Massa Langlois 6/17/13 6:52 AM
I would definitely replace your photo with a recognizable head shot because that is one of the requirements Robert.