Categories: Troubleshooting :

Anyone else having outbound issues on System 7?

Showing 1-17 of 17 messages
Anyone else having outbound issues on System 7? Al Cummings 3/25/13 1:26 PM
Our outbound mail stopped about 30 minutes ago.   I'm getting "421 4.4.2 Connection Dropped" errors in Exchange. 
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? philiplery 3/25/13 1:30 PM
Yes here too. Mail Host Unreachable messages and unable to login to Postini message center.
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? Al Cummings 3/25/13 1:37 PM
Do you happen to be on AT&T?  I couldn't log on to the web portal, but was able to through my home PC (Time Warner).  
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? rmorrissey 3/25/13 1:39 PM
We are having an issue with System 5. Opened a ticket with support and they acknowledged a problem they are looking into it.
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? klcant 3/25/13 1:41 PM
System 9 appears to be having issues too.
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? philiplery 3/25/13 1:42 PM
We are on Cogent here. I cannot access the Postini message center from work or home.
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? rmorrissey 3/25/13 1:44 PM
We can't access the portal from either of our 2 networks. But can access the portal from out phones.
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? OmenQ 3/25/13 1:46 PM
Systems 5 and 10 have gone offline as well, it would seem. All mail flow has stopped through both of my sites.
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? klcant 3/25/13 1:50 PM
If you go to the Apps Status page it is showing disruption with Postini


Re: Anyone else having outbound issues on System 7? Jeremy Mordkoff 3/25/13 1:52 PM
thanks klcant -- That's a great link
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? Al Cummings 3/25/13 1:55 PM
Well, *now* it is! =) 
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? OmenQ 3/25/13 1:56 PM
Yep, looks like they hadn't updated it when I checked, but I see it now. Thanks!
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? Jeremy Mordkoff 3/25/13 1:58 PM
My mail is flowing but I still can't login to manage it.

Better this than the other way around, though 


Re: Anyone else having outbound issues on System 7? ChrisF123 3/25/13 2:03 PM
Were on System9 and down as well. This cloud stuff has been for the birds. Almost time to go back to the Cudda.
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? Fergomite 3/25/13 2:07 PM
By any chance do you all use XO for DNS?
Re: Anyone else having outbound issues on System 7? jmordkoff 3/25/13 2:12 PM
never had a problem before google bought 'em 

no I don't use XO. This is not a DNS issue 


Re: Anyone else having outbound issues on System 7? OmenQ 3/25/13 2:12 PM
Not I. In fact, each of my affected sites is on a different DNS service provider.