Categories: Managing Settings and Mail : Report an issue : Google Chrome :

Pictures in the signature not showing

Showing 1-5 of 5 messages
Pictures in the signature not showing Raevyyn1313 2/19/12 8:01 PM
Ok this one is stumping me. I have 3 jpgs with links to external sites in my signature on both my personal gmail and my business. The images show up just fine in emails sent from my personal account, but don't in messages from my business. Here's the even weirder part, I've noticed that when I check the image url of the jpgs from the settings menu, it's correct (https://mail.google.com/mail/u/1/?), but when I check it in the message, it's changed (https://mail.google.com/mail/u/0/?). The one is changed to a zero. 

Any help would be much appreciated since I'll probably end up with 3 to 4 employees with the same issue.


Operating system (e.g. WinXP): Windows 7
Program and version you use to access Gmail (e.g. Internet Explorer 9 or Outlook 2003): Chrome
Your antivirus software (e.g. Norton 2007): AVG
Any extensions, toolbars or plug-ins: None
Re: Pictures in the signature not showing Gouty - Top Contributor (Gmail & Chrome) 2/19/12 8:06 PM
The URL you gave can't be an image URL.
Re: Pictures in the signature not showing Gouty - Top Contributor (Gmail & Chrome) 2/19/12 8:07 PM
On The Web Album open the image you have uploaded and right click on it and then Copy image URL and then paste the URL.
Re: Pictures in the signature not showing Raevyyn1313 2/19/12 8:12 PM
Actually, gotu, is is an image URL. Some of it was taken out for privacy. And the URL is working in one account, so that's not the issue.
Re: Pictures in the signature not showing Gouty - Top Contributor (Gmail & Chrome) 2/19/12 8:17 PM
An URL must be work everywhere.
Well be sure your that account is in standard view of Gmail.